Wednesday, June 6, 2012

Akta Kejadah Bapak Kau

Kelik untuk besaukan

Gua tau belog gua ni dah lama tak ngepost. Gua ada banyak keje sikit kebelakangang ini yang sememangnya bukan keje bangang untuk gua kongsikan.

Bayangkan gua ada banyak Fesbuk Pages yang dibuat oleh kipas-kipas susah-mati gua. Kejadah apa gua nak bertanggungjawab macam dikatakan dalam akta di atas? Alah, watpe nak risau padahal gua takde fan pun. Cooling fan ade la.

Akta ni gua pikir baguslah kan. Yelah, dah bermacam2 page tumbuh macam jerawat adik gua dah gua nengok. Adik gua ada ke tak jerawat tu lain citer lah. Page pengasas 1 Malaysia pun lebih daripada sepoloh, itu belom lagi page Aaron Aziz entah berapa belas ribu entah.

Ape2 hal kita sama2 lah baca dan renung2kan. Jaga tutur kata di Fesbuk dan seumpamanya. Gua harap belog gua ni pun takde kes kena sita ke. Nanti bapak gua marah. Lu pehal nak sita? Ingat ni gerai beger jalanan ka?


p/s: Terlajak perahu boleh diundur, ape kau ingat perahu je bleh undur?

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Yang menarik

Cube klik sikit