Wednesday, December 7, 2011

Wordless Wednesday?



Wordless Wednesday? Kejadah ape tu? Bak kata kawang baek gua yang juga orang Ganu kite, "Sepatoh harang aku dok pahang". Keh keh keh

Yang gua tau, ini ari aa ari Rabu, gua nak pegi ho ho ho li day trip wif my family. Yes, annual vacation. Ho ho ho li dayyy~

Kejap lagi gua nak pegi la ni. Sempat je update blog puaka ni. Up to date katekan. Adios!


p/s: Thanks umi & abah...mmmuahx!

3 comments:

Maicher said...

On Wednesdays all over the internet, bloggers post a photograph with no words to explain it on their blog.

normally we put a picture that itself says so much that it doesn't need any description.

as far as i know la, sebab tu nama dia wordless cos kita upload gamba jah, takyah type gapo². pahtu kita wat benda ni ari rabu jah.

Wadi AR said...

kahkah. cam harom gak kau ni weh. tahniah dah seratuss

namumora akime said...

@Maicher:
haha..tau..saje2 jah wat post mgarut2,ngeh3


@Wadi
keh3...harom jadah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Yang menarik

Cube klik sikit