Wednesday, November 9, 2011

Dua telor untuk Rimau dan Singa


Akhirnya, penantian nak tengok geng-geng berguru di Slovakia bermain bola berkesudahan dua bijik telor dihadiahkan untuk setiap sorang pemain, pengadil, coach, penyokong, bla..bla..bla...Tak caya tengok dalam seluar diorang.

Gua rela tak keluar petang nak tengok geng Slovakia ni main, tapi rasa rugi plak tengok. Macam tengok drama Indon yang entah pape dan membosankan itu. Bak Rimau mahupun Singa, dua-dua bangang. Hampeh! Tak best langsung main. Macam nak tunggu turn main congkak aje gua rasa tahap kebosanan tu.


F**keri? Apehal mamat ni tetiba ada dalam list pemain gua pun tak tau. Ape die buat dalam padang pun gua tak tau. Sampaikan pengulas dok ulang sebut "Tiada apa sumbangan yang diberikan oleh beliau kecuali yang satu tadi,". Satu mana lagi, satu Malaysia lah.


Kalau main cantik, result bangang gua bleh terima lagi. Kalau main bangang, result cantik kira ok-lah. Kalau main bangang, result pun bangang memang gua rasa nak pegi main je ganti diorang. Dalam PES jela gua berani.


Kalau macam ni lah gayanya main bola, memang membazir la pegi Slovakia tu. Gua pun tak paham kenapa makin teruk. Bola itu bulat. Tapi..ahh...itulah...ahh...grr..




............



..................



.............



.......................



debush....bush!



*^$#^$




Fakri Saarani

Dan inilah F**keri....Pemain yang menjadi rebutan kelab-kelab besar bola sepak dunia (under 12). Dikatakan tidak berminat lagi manabur bakti di Liga Malaysia setelah merajuk dengan tulisan gua.


Apapun ini yang terbaik..selamanya...MA....LAY.....SIA!!.....AUMMMM!!!



p/s: Jangan mengiau lagi Harimau Malaya pleaseee

2 comments:

Elie Lily said...

go-go harimau malaya! ;)

namumora akime said...

rimau ke kucing?mmbekkk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Yang menarik

Cube klik sikit